Support


Vi kan foreta rengjøring av maskinen noe som er nødvendig hvis du vil hindre at vifter stopper, som igjen resulterer i varmgang og havari. Dette bør gjøres en gang iblant, og er en billig forsikring mot uventet stopp.

Vi kan sjekke din maskin etter avtale, du slipper selv å tenke på hva som bør gjøres angående oppdateringer og kontroller av systemet

Gjenoppretting av slettede datafiler og bilder; gjenskaping av innhold fra defekte harddisker hvis mulig; sikker sletting av datafiler på gammel maskin ved skifte til ny maskin; oppdatering av din maskin eller utskifting av defekte deler.

Vi tilbyr fjernhjelp på din maskin. Det innebærer at det opprettes en lukket og kryptert tilkobling til din maskin. Dermed kan jeg logge inn på maskinen via internett og utføre jobben uten å ha fysisk tilgang til maskinen. Du bestemmer selv om du tillater at vi logger meg inn på maskinen.

 

Trenger du hjelp på din maskin trykker du bare på logoen ovenfor. Jeg anbefaler at du ringer meg, er jeg tilgjengelig kan vi ta dette umiddelbart.